Babymassage

Babymassage is gericht op ouders met baby’s vanaf ongeveer 5 weken tot 9 maanden, waarin de baby leert te ontspannen en beter te slapen. Kortom een informatieve en praktische cursus.

Na de zwangerschapsyoga is de babymassage een logisch vervolg, het is ook erg leuk om de andere deelgenoten te ontmoeten met baby’s zo leer je elkaar ongedwongen kennen. De Babymassage werkt ontspannend voor baby’s, waardoor ze regelmatiger  slapen en een betere spijsvertering krijgen. Het helpt darmkrampjes verlichten. Huilbaby’s reageren vaak positief op de babymassage. Maar natuurlijk mag huilen tijdens de les, voeding geven en het troosten mag allemaal tijdens de babymassage. Diverse praktische tips over de til technieken en handige adviezen die zeer bruikbaar en leerzaam zijn. De babymassage wordt zo aangeleerd dat je er thuis mee verder kunt. Je mag je partner meenemen naar de babymassage.

Benodigdheden:
. olie mag amandelolie zijn
. plastic zeiltje
. 2 badlakens
. bakje voor de olie
. voeding voor de baby
. voor jezelf een korte broek
. luiers

De Babymassage is vanaf 4 a 5 weken te volgen, we plannen deze cursus meestal in op de zaterdag ochtend.
Je kunt voor jezelf een proefles yoga pilates cadeau doen om jezelf even te verwennen en weer flexibel te worden.Vraag om meer informatie en doe gewoon eens mee.

babymassage