Hardlooptraining

Hardlooptraining Rotterdam Zuid Katendrecht – op de Kaap!

Altijd al willen hardlopen maar dit nooit kunnen volhouden. Door stap voor stap een goede basis te leggen. Effectief en doelgericht een plan te maken en samen met de trainer aan de slag te gaan. Gaat dit zeker lukken! Het doel: plezier houden in het lopen. De hardlooptraining kan zowel in groepsverband als privé worden gevolgd. Goed leren hardlopen is een must om blessurevrij de conditie, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid op peil te houden.
Eenmalig privé kennismakingspakket. Intakegesprek 30 minuten en aansluitend persoonlijke hardlooptraining van 30 minuten. Voor slechts 49,- euro per persoon.

Hardlooptraining zowel in groepsverband als privé

Acht jaar geleden heb ik met een groepje mannen een jaar lang getraind met Isabelle. We waren allemaal ooit fanatieke sporters   door vaderschap en werk de laatste jaren wat minder fanatiek gesport. En we ontwikkelden in Isabelle’s jargon daardoor ‘zwembandjes’. Dat kon natuurlijk niet. Onder leiding van Isabelle gingen we aan de slag: samen sporten met een spannend en uitdagend doel. Dat doel was van groot belang om samen naar toe  te werken. En het was een doel dat een goed verhaal opleverde op feesten en verjaardagen. We gingen namelijk een langlaufmarathon in Finland voltooien! Zestig kilometer door de sneeuw ploegen. Het was een geweldige ervaring en de weg er naar toe ook. Onder de strenge doch altijd rechtvaardige en humorvolle leiding van Isabelle werden we klaargestoomd voor de klus. Nu, acht jaar later, doe ik weer mee met een nieuwe groep. En we hebben weer uitdagende doelen gesteld, met een verhaal. Wil je weten welk doel en hoe we dat gaan halen? Bel Isabelle! Je zult er nooit spijt van krijgen. En je bent voorgoed van je zwembandjes af.Max Christern, 48 jaar en sinds kort weer 88 kilo (dat was 94 voordat ik weer begon te trainen).

Goed leren hardlopen is een must om blessurevrij de conditie op peil te houden. De training wordt in fasen opgebouwd:
– de warming-up,
– looptechniek,
– duurloop,
– interval,
– ademhaling en focus.
In de hardloopscholing staan uithoudingsvermogen,gecombineerd met het aanleren van een juiste looptechniek.

Voor een ieder die beginner is of al langer loopt,  kan aan zijn conditie werken op je eigen niveau. Onder professionele begeleiding leren lopen, is belangrijk om  op een effectieve, economische en blessure vrije manier leren hardlopen. 

Tijdstip Woensdag avond 19.30 of Zondagmiddag, er zijn regelmatig workshops