Referenties

Diana De Graaf
De wekelijkse les yoga/pilates bij Isabelle is voor mij al 10 jaar de basis om soepel en sterk te blijven. Kenmerkend voor de stijl van Isabelle: er wordt hard gewerkt én er mag gelachen worden.

 

 

 

Max Christern
Ja, mag ik hier even reclame voor maken! Dit is de beste juf die je je kunt wensen als je fit wilt worden. Ik mocht eerder onder haar trainen voor een langlaufmarathon (echt waar, wel pre-corona!) en heb nog steeds een wespentaille (toch, Isabelle?;) Enfin, als je echt aan de slag wil met jezelf, bel je haar. Succes en plezier verzekerd!

 

Karen Seutens (Finance consultant) & Floris Carpentier (Strategy manager)
Al 7 jaar volg ik met veel plezier yoga & pilates les bij Isabelle. Eerst in groep op de yoga school in Rotterdam en nu online samen met mijn partner Floris vanuit Helsinki, Finland. Isabelle heeft een no-nonsense stijl van lesgeven en iedere les is het weer lekker hard werken. De gezellige sfeer die Isabelle creëert en de variatie in de oefeningen zorgt er voor dat je graag naar de les blijft gaan en elke keer leer je weer wat bij. Zeker een aanrader!

 

Rob van Diepenbeek, Manager Levensmiddelenindustrie
Het was pure toeval dat ik bij Isabelle’s eerste hardloop training terecht kwam in 2004. Een zeer gevarieerde en hoog opgeleide groep van jonge honden, inclusief een aantal op respectabele leeftijd die nog wat te bewijzen hadden. Allen werkten samen aan een gemeenschappelijk doel, een klassieke stijl langlauf marathon in de Finse winter van 2005. De hardlooptrainingen waren uitermate geschikt om snel en goedbegleid op het juiste niveau te komen. Het feit dat alle zeven de barre tocht bij – 9 °C over 60 km probleemloos wist af te leggen in 6 tot 7 uur is het beste bewijs hoe Isabelle iedereen in korte tijd op het gewenste niveau wist te krijgen. Zij is zelf als trainster super gemotiveerd, professioneel en geeft kritsche en persoonlijke begeleiding die essentieel is en absoluut voor mij het verschil maakte.Tijdens de trainingen in het Kralingse bos in de winter werd er altijd veel gelachen en niemand verzaakte een training, ook al wisten we dat de gevreesde buikspieroefeningen ook weer aan bod zouden komen. Isabelle had geen enkele moeite met de mannelijke ego’s in de groep. Kortom ik kan iedereen van harte de professionele trainingen van Isabelle aanbevelen, waar haar rijke ervaring rond hardlopen, bewegen, spierpartij ontwikkeling, houding, motivering en techniek, samen met haar persoonlijke aandacht de juiste mix geeft voor een overgetelijke, gezellige en succesvolle sportbeoefening. Een pluspunt verder is dat zij altijd interessante mensen aan zich weet te binden en die tot mooie vriendschappen kunnen uitgroeien.

 

Marieke, neuroloog
De lessen van Isabelle zijn altijd erg gezellig, maar natuurlijk wordt er vooral ook hard gewerkt. Het is voor mij een rustpunt tijdens de drukke (werk)week; een uur oefeningen doen en daarna nog even ontspannen. Isabelle is streng maar rechtvaardig en je kunt altijd met haar lachen. Als ik thuis kom na de les voel ik me helemaal opgeladen en kan ik er weer tegenaan!

 

Wijnand van Smaalen, senior beleidsadviseur
No nonsens yoga (en Pilates). Na een avondje yoga bij Isabelle ben ik altijd helemaal ontspannen. Maar niet omdat ik anderhalf uur lang mijn ademhaling heb geoefend en heb gemediteerd, maar omdat ik in een leuke sfeer zo bezig ben geweest dat m’n hoofd helemaal leeg is. Ontspanning door inspanning dus. Dus je hoeft niet naar ‘broga’, (brother yoga) je moet naar Isabella!

 

Max. Acht jaar geleden heb ik met een groepje mannen een jaar lang getraind met Isabelle. We waren allemaal ooit fanatieke sporters maar hadden door vaderschap en werk de laatste jaren wat minder fanatiek gesport. En we ontwikkelden in Isabelle’s jargon daardoor ‘zwembandjes’. Dat kon natuurlijk niet. Onder leiding van Isabelle gingen we aan de slag: samen sporten met een spannend en uitdagend doel. Dat doel was van groot belang om samen naar toe te werken. En het was een doel dat een goed verhaal opleverde op feesten en verjaardagen. We gingen namelijk een langlaufmarathon in Finland voltooien! Zestig kilometer door de sneeuw ploegen. Het was een geweldige ervaring en de weg er naar toe ook. Onder de strenge doch altijd rechtvaardige en humorvolle leiding van Isabelle werden we klaargestoomd voor de klus. Nu, acht jaar later, doe ik weer mee met een nieuwe groep. En we hebben weer uitdagende doelen gesteld, met een verhaal. Wil je weten welk doel en hoe we dat gaan halen? Bel Isabelle! Je zult er nooit spijt van krijgen. En je bent voorgoed van je zwembandjes af.

 

Arjen Kroes (47), Projectleider, over Pilates bij Isabelle: ‘Ruim een jaar geleden begon ik met Pilates; aangespoord door bekenden uit mijn buurt (Kop van Zuid) die ook bij haar sporten. Ik had vaak last van mijn rug en squashen was daardoor niet leuk meer. Zonder Pilates zou ik helemaal niet meer sporten en dat was echt geen optie. Naast mijn werk als projecteider is het ook wel nodig om eens iets aan mijn lichaam te doen. Ik had wel wat vooroordelen: was het niet alleen voor dames en was het niet te zweverig voor mij. Nee dus! Ik ga elke week met plezier en als ik echt niet kan probeer ik mijn les te verplaatsen. Ik ben niet de enige man (er mogen wel wat meer mannen meedoen trouwens) en het is niet te zweverig. Het mooiste moment is als je terugkomt na een les, wat een heerlijk voldaan gevoel. De lessen zelf zijn inspannend, de sfeer is wel ontspannend en gezellig. Ik blijf voorlopig aan Pilates doen!”

 

Ik ben Nathalie, 19 jaar, werk als freelance mode styliste en volg sinds ongeveer 1,5 jaar yoga lessen bij Isabelle plomp. Ik wilde meer aan sport gaan doen en dacht dat yoga misschien wel wat voor mij zou zijn. Ik heb me toen aangemeld voor een proefles en vond het meteen leuk om te doen. Na de eerste les ben ik doorgegaan met de lessen omdat het goed is voor mijn lichaam, er een gezellige sfeer is tijdens de lessen en er les wordt gegeven door een ervaren lerares. Ik vind het na 1,5 jaar nog steeds leuk en blijf er voorlopig nog mee doorgaan.

 

Kees Hamelink, Manager Delta Bouw
Altijd aan het werk, je gaat te lang door en laat het vooral liggen op ontspanning en sporten. Soms moet de knop om en moet je een keuze maken voor, je eigen gezondheid, ontspanning. Op advies van kennissen kwam ik bij Isabelle terecht. Een van de beste adviezen en die geef ik graag door. Al 16 jaar volg ik yoga-pilates lessen bij Isabelle met goed resultaat voor mijn ademhaling, ontspanning en soepelheid. De lessen zijn prettig, pittig, zonder zweverig gedoe en met voldoende persoonlijke aandacht. De persoonlijke hardloop training te Rotterdam is vooral prettig door de flexibele planning zodat het goed te combineren is met mijn werk. Ik kijk iedere week naar “mijn avond” ontspanning uit. Ik zou het niet willen missen. Een aanrader voor jou die dit leest en niet zo’nadviseur heeft als ik.

 

Annemieke Fontein Hoofd Landschaps-architecte ds+v Gemeente Rotterdam
Na een aantal proeflessen bij verschillende yoga aanbieders kwam ik bij Isabelle terecht en dat klikte voor mij meteen. Het was niet zweverig, niet geitenwollensokkerig of in een kleine benauwde ruimte maar sportief (had gelijk spierpijn), met humor en pittig in mooie verzorgde schone ruimte. Het is wel even lijden maar daarna voel je je heel ontspannen en heb je de beste nachtrust van de week.

 

Marianne Geelhoed – Huige, HR Consultant (Imtech Marine)
Ik yoga/pilates nu zo’n 8 jaar bij Isabelle. Ik ben begonnen aan de Oranjeboomstraat en later ben ik mee verhuisd naar Katendrecht. Ik ben begonnen omdat ik een manier zocht om te relaxen en te bewegen tegelijk. En sindsdien kan ik eigenlijk niet meer zonder zeg maar. Ik voel me wel bij de yoga/pilates lessen van Isabelle. Ze is streng, doch rechtvaardig. Als ik een les heb gemist ontvang ik direct een mail waarin ze aangeeft dat het zo goed voor me is en dat ik de volgende les weer gewoon moet komen. De volgende les ben ik er dan natuurlijk weer trouw, ik zou niet durven wegblijven, haha. Nee, zonder dollen. Na de les voel ik me weer energiek, heb ik echt het gevoel dat ik wat gedaan heb, is m’n hoofd leeg en slaap ik heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden les te nemen bij Isabelle. Wat me van het begin af aansprak in haar lessen was het nuchtere, totaal niet zweverige aspect, ik wist niet wat te verwachten van yoga namelijk. Nu nog wel eens, als een collega dan vraagt hoe die lessen gaan, dan zie je ze wel eens denken, dat is zeker zo’n vrouwen-uurtje (lekker relaxen), nou ik nodig ze dan direct uit, want ik weet zeker dat (ik werk in een mannen omgeving) ze het heel zwaar krijgen, bovendien zitten er mannen op de les. Ook heb ik twee keer zwangerschapsyoga bij Isabelle gevolgd. Daardoor was ik erg goed voorbereid, en heb ik de bevallingen relaxt tegemoet kunnen zien. Ik raad sindsdien ook al mijn zwangere vriendinnen zwangerschapsyoga aan.

 

Jacobine Pals
Op advies van een vriendin, na een periode van rugklachten,met enige terughoudendheid, ging ik 9 jaar geleden naar mijn eerste yoga/pilates les bij Isabelle Plomp. Terughoudend omdat bij mij het idee leefde dat yoga toch iets is voor mensen die niet met beide voeten op de grond staan en oefeningen doen die nauwelijks voor een normaal mens uit te voeren zijn. Niets bleek minder waar, ik had me vergist. De lessen van Isabelle zijn totaal niet zweverig maar juist heel concreet en gericht op ieders individuele mogelijkheden c.q. klachten. Daarnaast bevalt de sfeer bij Isabelle Plomp mij erg goed. Iedereen is welkom, beginner, gevorderde, vrouw, man,jong en oud.Een ieder wordt in haar/zijn waarde gelaten. Dit zijn redenen dat ik na al die jaren nog steeds met veel plezier elke week naar de yoga/pilates les ga.

 

Hilde Blank, directeur BVR adviseurs ruimtelijke ontwikkeling
Het combineren van een zware baan met een gezin vraagt veel van een mens. Jaren gaat het goed en opeens slaat de stress toe. Tijd om te luisteren naar je lichaam en op zoek te gaan naar de juiste ontspanning. Sinds een paar jaar heb ik privé les bij Isabelle Plomp. Ik ken Isabelle nog van de zwangerschapsyoga en zij onderscheidt zich van andere yoga docenten door haar zakelijke en pragmatische instelling. Doelgerichte oefeningen om letterlijk meer lucht te krijgen en om te leren hoe je zelf de stress te lijf kunt gaan. De lessen zijn afwisselend en regelmatig worden er nieuwe oefeningen en attributen aan het programma toegevoegd. De lessen kennen een mooie balans tussen hard werken en persoonlijke aandacht. Wat ik zeer waardeer is de flexibele houding ten aanzien van mijn onregelmatige werktijden. Daardoor lukt het vrijwel altijd om een uur in de week vrij te maken voor de broodnodige ontspanning.Hilde Blank, directeur BVR adviseurs ruimtelijke ontwikkeling.

 

Annet
Na een Pilates les bij Isabelle voelt mijn lijf ruimer aan. Alles is lekker opgerekt en dit geeft letterlijk ruimte. Dit werkt door in mijn hoofd. Daarnaast heb ik ook altijd spierpijn. Dit geeft me dan weer het idee dat ik echt bezig ben geweest met sporten. En dat ik spieren train. Delen van de oefeningen herhaal ik door de week heen thuis om lichamelijke pijntjes te voorkomen of te verhelpen. In de les is er altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Als er te veel gepraat wordt, zet Isabelle er een tandje bij zodat we door de inspanning niet meer aan praten toekomen.

 

Ilja Arends
Een jaar geleden zijn we met ons gezinnetje naar Katendrecht verhuisd. Ik werd voor de tweede keer zwanger en wou graag nog wat blijven bewegen. Zodoende ben ik bij Isabelle naar de yoga-pilates lessen gegaan. Dit was voor mij lekker dichtbij en ik had positieve verhalen gehoord.Nu een jaar later ben ik erg blij met mijn keuze om bij Isabelle te gaan sporten. De lessen van Isabelle zijn niet voor ‘watjes’. Isabelle is een nuchtere en gezellige vrouw met een gezonde dosis humor. Ze spoort iedereen aan om hard te werken en geeft goede aanwijzingen. De lessen zijn goed uitgebalanceerd en alle spieren van je lichaam worden getraind en gestretcht. De groep is klein en daardoor krijgt ieder persoonlijke aandacht. Kort na mij is mijn man ook gestart met de yoga-pilates en ook hij heeft hier veel profijt van. Zijn rug- en schouderklachten zijn sterk verminderd sinds hij de lessen volgt. Naast de yoga-pilates lessen heb ik ook de zwangerschapsyoga gedaan. Dit was met een klein groepje jonge vrouwen. Het was erg gezellig, maar het was vooral ook noodzakelijk om fit te kunnen blijven tijdens de zwangerschap en rustig te blijven tijdens de bevalling. De babymassage is een leuk moment om iedereen met baby weer terug te zien.Ik ben voornemens om nu, ongeveer een half jaar na mijn bevalling, weer in topvorm te komen en er nog een ‘tandje bij te zetten’ middels persoonlijke hardlooptrainingen van Isabelle. Ik kijk hier nu al uit en hoop hier op korte termijn mee te kunnen beginnen!

 

Team Bunt van Nationale Nederlanden doet belangrijke ontdekking …
Tijdens de salesmeeting van maart heeft team Bunt een belangrijke ontdekking gedaan. Er blijken namelijk spieren te zitten op plaatsen waar niemand ooit van heeft geweten. Veel hulp om dit te ontdekken heeft het team gehad van Isabelle Plomp. Collega’s Aldo Eikelenboom en Gerdo Bakker hadden haar ingehuurd om een Clinic Pilates te geven. In het begin sta je daar dan op je matje met een balletje naast je en denk je “ach, dat zal toch wel meevallen” en maak je onderling vooral veel grappen. Dat duurde welgeteld een minuut of 5. Nog niet eerder ontdekte spieren werden aan het werk gezet en na deze 5 minuten was er vooral sprake van gepuf en oerkreten. Na ruim 5 kwartier kwam een einde aan deze ontdekkingsreis en kon er na het douchen geluncht worden. Gezien de hoeveelheid calorieën die was verbrand was het voor sommigen verantwoord een kroket bij de lunch te nemen. Na de lunch verder met de salesmeeting en het COL/COS en de gezonde salesmeeting nr. 2 zat er op.

 

Marlies van Doorn Huisarts en Jeroen van Doorn Stedenbouwkundige
“Als voorbereiding op de bevalling van onze eerste zoon maakte we kennis met Isabelle Plomp en haar Pilates-yoga lessen. Drie bevallingen en bijna zes jaar later doen we nog steeds mee. De inspanning is een uitdaging en de ontspanning een mooie beloning. Zeer aan te raden voor als je regelmatig zittend werk doet en af en toe wilt onthaasten”.

 

Natalie Holwijn, freelance bedrijfsjuriste
We zijn allemaal druk en willen aan ons zelf werken maar er niet altijd tijd voor maken. Alweer 8 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Isabelle voor zwangerschapsyoga. Daarna Pilates, looptraining in groepsverband en privé-les. Je blijft hangen en bewegen omdat Isabelle een drive heeft die aanstekelijk werkt, ontspannen en resultaat gericht is. Ze is aanhoudend, streng doch rechtvaardig en er is ruimte voor humor en niet te vergeten Franse gezelligheid. Zwanger van ons eerste kind was het een verademing om zonder zweverigheid, heel nuchter en effectief samen leren bevallen. Ik heb er heel veel aan gehad ook toen we voor de tweede keer zwanger raakten en voor een herhaal cursus zijn langs geweest. Ook mijn man was verrast dat hij voor meer dan één les acte de presence moest geven. Looptraining: ik heb altijd jaloers gekeken naar de lange afstand lopers, geënthousiasmeerd door Isabelle is het me gelukt 12,5 km te lopen tijdens een estafette-marathon, in die tijd was het altijd een gezellige en niet te missen wekelijkse training. Wat als een gemoedelijke estafette startte bleek achteraf toch iets meer te zijn, aangezien een ieder van ons haar persoonlijk record had verbeterd.

Open chat
Hallo, kan ik je helpen?