Yoga en Pilates

De yoga- en pilates lessen worden meestal gecombineerd en uitgevoerd in kleine groepen in de yogastudio op Katendrecht. De lessen zijn voor mannen en vrouwen. Onder enthousiaste begeleiding wordt er samen hard gewerkt, waarbij de persoonlijke benadering centraal staat.

 

Pilates

Bij Pilates staat de houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op je lichaam centraal. Het is een effectieve methode die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te houden.

In de les train je vooral de rompstabiliteit oftewel core-stability. Met ‘core’ wordt je romp bedoeld: een corset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke romp zorgt voor een krachtige lichaamshouding en vermindert het risico op (sport) blessures.

 

Yoga

Bewust ademhalen en het soepel en sterk maken van het lichaam staat hierbij centraal. Het hele lichaam komt aan bod: rug-, arm-, been- en buikspieren, concentratie en lichaamsbeheersing alle spieren krijgen de noodzakelijke aandacht.

De combinatie van yoga en pilates, adem en ontspanning zorgt ervoor dat je lichaam sterk en soepel wordt. Na afloop van de les ben je ook mentaal weer helemaal opgeladen en klaar om te werken aan je persoonlijke doelen!

Naast lessen in groepsverband is het mogelijk om privélessen te krijgen in de studio of bij u thuis.

De lessen worden ook op bedrijfslocaties gegeven. Dit zorgt voor fitte werknemers en bevordert het teamgevoel. Meer informatie voor bedrijven.


Rooster

Een vrijblijvende proefles volgen is mogelijk.


Maandag
Yoga/Pilates:
20.00 – 21.00 uur   Studio


Donderdag
Zwangerschapsles:
18.30 – 19.30 uur


Vrijdag
Yoga/Pilates:
09.15 – 10.15 uur   Studio


Via de agenda in te plannen: Privé Yoga/Pilates in de studio, Zoom, hardlooptraining of een haalbaar dieet volgen.

 

Open chat
Hallo, kan ik je helpen?