Kinderyoga

Kinderyoga op Katendrecht te Rotterdam Zuid

Voor de groepen kinderen van 4 t/m 6 jaar en van 7 t/m 12 jaar. De lessen zijn gevarieerd, dynamisch en gericht op spel en plezier. De belevingswereld van het kind staan centraal. De yogaoefeningen zijn zeer uiteenlopend en bestaan bijvoorbeeld uit het imiteren van dieren, dans, verhalen vertellen en tekeningen maken.

Kinderyoga oefeningen in combinatie met of zonder speelse oefeningen en hardlopen voor kinderen, De kinderyoga-hardlopen kan ook dynamisch in de speelzaal van de school gedaan worden.

 

Voorbeelden:

kinderyoga

zo lang als een giraffe
zo hard lopen als een puma
zo stoer als een beer
zo stil als een muis
zo brullen als een leeuw
zo langzaam als een schildpad
zo grappig als een pinguïn

Yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en visualisatie. Kinderyoga kan helpen om de balans te vinden tussen drukte en rust en het stelt kinderen bovendien in staat een lenig en gezond lichaam te ontwikkelen. Kinderyoga geeft kinderen balans en is waardevol voor het verbeteren van lichaamshouding, zelfvertrouwen en concentratie.

Deze lessen worden op de diverse scholen gegeven. Bij voldoende aanmeldingen op woensdagmiddag in de Yoga Studio op Katendrecht. Informeer naar de mogelijkheden en neem meld je aan samen met andere ouders. Kinderen reageren altijd enthousiast op de cursus kinderyoga.