Privé training

Privé trainingen in de studio op Katendrecht of bij u thuis!

Privé trainingen

Heeft u een stok achter de deur nodig of wilt u nu eens echt de goede techniek onder de knie krijgen, of wilt u niet in een groep trainen. In overleg met uw persoonlijk trainer kijken we of er een haalbaar traject nodig is via een privé training en zal er een doel opgesteld worden, die voor u het prettigst is.Uiteraard worden alle mogelijkheden benut maar we bewaken daarin ook de grenzen. De persoonlijke training kan, zowel in de studio, bij u thuis of in de buitenlucht. Je krijgt handvatten om zelf thuis te oefenen.
Je traint het gehele lichaam, er wordt gelet op de ademhaling, beweging, houding en de voeding. Alles komt aan bod, kracht, conditie, ademhaling, uithoudingsvermogen en ontspanning. De training is zeer intensief en uitdagend waardoor u zich weer fitter en gezonder voelt.

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebiedt van persoonlijke training, Yoga, Pilates, Hardlooptraining, Zwangerschaps yoga, Stoelmassage en Voedings- en gewicht adviezen. Deze kunnen wekelijks of verspreid in de maand, samen plannen we data in wat voor u het beste uitkomt.

Leuk om een cadeau bon te geven voor een verjaardag of gewoon zomaar, zie onder cadeau bon.