Stoelmassage

Stoelmassage in de hippe studio te  Katendrecht een heerlijk ontspan moment voor jezelf!

Stoelmassage is een combinatie van sportmassage, ontspanningsmassage, triggerpoint massage en Thaise massage. De stoelmassage maakt mensen weer in korte tijd soepel. Mooie aanvulling als je veel beweegt en jezelf in vorm houdt of even gewoon lekker ontspannen. Dit kan op het werk of in de hippe studio aan de Veerlaan 70 te Katendrecht.

Stoelmassage op het bedrijf maakt werknemers in 20 minuten weer energiek, ontspannen en alert. De massage wordt gegeven op een speciale stoel, over de kleding heen, dus je hoeft je niet om te kleden wat erg handig is op kantoor..Stoelmassage is vooral aan te raden voor werknemers die veel zitten of lang met de computer werken. Als je last hebt van nek en rugklachten, door bijvoorbeeld lang achter de computer te zitten of veel te moeten staan in een en dezelfde houding. Is het een weldaad voor het lichaam om tussen door stoelmassage te krijgen.Geen luxe maar een must voor ieder bedrijf. Prettig voor een ieder die blessures wil voorkomen, eigenlijk gewoon een verwen moment voor jezelf.

Mail voor meer informatie over de Stoelmassage naar Isabelle Plomp betreffende de mogelijkheden voor jezelf of voor het bedrijf.

Gebruik de cadeaubon, leuk om weg te geven! Zie onder kopje Cadeau Bon.