Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga Katendrecht, op de Kaap te Rotterdam Zuid.
Geef je op voor de zwangerschapsyoga groepslessen. Als je liever privé lessen wilt thuis is dat ook een optie. Dit zijn 5 privé lessen van 1 uur alleen of samen met de partner.

Deze  cursus is praktisch van opzet. De zwangerschaps yoga/pilates is een voorbereiding op een ontspannen zwangerschap en bevalling voor vrouw en partner. Er wordt uitleg gegeven over de ontsluitingsweeën, persweeën en de ademhaling die van groot belang is.

Zwangerschapsyoga Zuid Holland - Rotterdam

Je wordt goed voorbereid op de zwangerschap en de bevalling. Er worden tips gegeven en veel zittende, staande en liggende oefeningen gedaan voor de rug en de bekkenbodem. Kortom een praktische cursus waarin je wordt klaargestoomd voor de bevalling.  De duur is 8 lessen waarvan 1 les met de partner. Deze lessen zijn in groepsverband.

Privé lessen zijn mogelijk in de studio of bij u thuis. Dit zijn 5 privé lessen van 1 uur alleen of samen met de partner.

Postnatale yoga
Aansluitend op de zwangerschapsyoga is er mogelijkheid tot postnatale yoga. Oefeningen ter versteviging van de buik-, rug-, en  bekkenbodemspieren. Jezelf weer helemaal in vorm krijgen en je energie niveau op peil te brengen. Dit is in groepsverband zie rooster yoga en pilates lessen.